en iyi geciktirici sprey Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article



Daha filhakika ilk olarak sorunun neyden kaynaklandığını çözmeye müteveccih antreimlerde bulunmanız ve henüz sonrasında da doktorunuzun yönlendirmelerine uymanız sizin yürekin elan yavuz olacaktır.

Geciktirici sprey almadan önce internetten yapılan detaylı bir taharri da geciktirici spreylerhakkında düz ve detaylı veri verebilmektedir. Yer hakeza olunca da kişilerin internet üzerinden ya da tıbbi bir kitap üzerinden bilinçlenmesi de güfte konusudur.

genel olarak erken bosalma sorunu yasayanlarin kullanmayi tercih ettikleri sprey..penis dis dokusuna lokal olarak uygulanir ve hissiyati azaltarak kisinin normal zamanindan elan gec ejekulasyon olmasini saglar.

İkinci cenah hasiyet ise, spreyin temelı kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilmesidir. Spreyde kullanılan maddelere karşı alerjisi olan kişilerde, yararlanma sonrasında kaşıntı, kızarıklık, şçalışmalik gibi belirtiler ortaya çıkabilir.

Geciktirici spreyler çoğunlukla muhtevaerdikleri kimyasallar hasebiyle ciltte yanma, kötü işaret ve başka kanat etkilere niye olabilirler. Fakat doğal muhtevalı olan ve ciltte yanma hissi yaratmayan geciktirici sprey markaları da bulunan.

Geciktirici sprey markaları beyninde en etkilileri, sineeriklerindeki lokal anestezik maddeler sebebiyle erkeklerin seksüel bağ sürelerini uzatmayı hedefleyen markalardır. Bu markalar ortada Atakköy Sprey ve Göztepe Sprey üzere saf muhtevalı olanlar başüstüneğu kabilinden, doktor tavsiyesi ile kullanılan Emla Sprey ve Başarım Sprey gibi eczanelerde satılanlar da bulunur.

Fakat, biriyi eş geciktirici spreylerin fiyatları ve nereden gerçekleştirme edilebileceği konusunda soru işlemaretlerine sahip kabil.

Bilindiği üzere erkekler muhtevain genç yahut tutarlı evetşlı başkalık etmeksizin eşeysel yönden eşlerini veya partnerleri tatmin buyurmak önemli ve erkeklik gururunu okdeğer bir eylemdir. Zımnında cinsel yönden rate olan erkeklerin içtimai yahut aşk ilişkilerinde yaneşeliığı problemlerin nüshası da anbean artmaktadır.

Tensel isteksizlik: Temelı insanoğlu, geciktirici spreyleri kullandıktan sonra eşeysel isteksizlik yaşayabilirler. Bu semt yardım, spreyin süresince bulunan kimyasallar yahut spreyin aşırı kullanımından kaynaklanabilir.

Geciktirici spreylerin bazı kat tesirleri kabil, fakat her kullanıcıda aynı tesirleri göstermez. Doğrusu bir kişiye cenah tesiri olan bir geciktirici sprey, özge bir kişide cihet etki yapmayabilir.

Cevapla kamil Mart 8, 2022 5:36 pm kocanız heyecan binayor muhtemelen. heyecanı yenmeden basarması mumkun degil. onun coşkuını haklamak icin yavas ilerleyin ve iliski zamanında berenarı duraksayın ve konusmaya baslayın. ona coşkuını unutturacak fake hareketlerle imdi iliskiye girmekten korkmamasını saglayın. bir numara postadan sonrasında durdurmayın ve onu bıktırana denli mecra da devran gecirin. artik yatak geciktirici sprey da bu sekilde yüzmek dahi ona iyicecı gelecektir ve istese dahi imdi heyecanı kalmayacaktır.

Yalnızca leziz birleşimlerin bileğil, aynı zamanda psikolojik ve sosyolojik birsonsuz açıdan partnerlerin arasındaki bağı koruyan uzun deneyim sağlayan maddeler, beklentileri muhaliflayıp elan faal ve ne istediğini bilici birleşimlerin oluş gücüne katkı sunup sizleri memnun ediyor.

Seksüel hayatın kalitesini tasarruf etmek isteyenler derunin hazırladığımız geciktirici tavsiye listemizde en çok referans edilen geciktirici seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

Geciktirici sprey için harbi bilgiler kabul etmek isteyen kişiler genel ağ üzerinde sık sık işşulan ve hiçbir gerçekliği sıfır hurafelere de inanmamaktadır.

Report this wiki page